Weer WOB-succes voor linksextremist Jeroen Hanenbergh

Politie Gelderland-Midden moet de links-extremist  Jeroen ‘Bosch’ Hanenbergh (KAFKA/AFA/KURF/BIC) foto’s laten zien die gemaakt zijn van een demonstratie in Arnhem in 2005. Dit blijkt uit een uitspraak van de Raad van State. Alleen foto’s met duidelijk herkenbare gezichten van demonstranten mogen, om privacy-redenen, in de kast blijven. Hanenbergh heeft zich door zijn vriend en Wet openbaarheid van bestuur (Wob)-specialist Hans van Drunen (FOK/KAFKA) laten bijstaan in deze zaak.

Het ging om een demonstratieve mars tegen de toetreding van Turkije tot de Europese Unie en tegen de Europese Grondwet welke werd georganiseerd door de Nederlandse Volks-Unie (NVU). Hanenbergh wilde ook gegevens van de politie over de plaats waar de demonstranten zich verzameld hadden voordat de mars begon, maar dit werd door de Raad van State afgewezen.

Advertenties

Tags:

Eén reactie to “Weer WOB-succes voor linksextremist Jeroen Hanenbergh”

  1. Stop Antifa! Says:

    […] zijn juridische titel als advocaat om namens zijn ‘cliënt om deze gegevens op te eisen. Niet zelden krijgt het tweetal een schadevergoeding toegewezen. Hieronder het gehele artikel welke gepubliceerd […]

Reacties zijn gesloten.


%d bloggers liken dit: